.

Съвместима лампа на проектора за MITSUBISHI VLT-XL4LP/499B037-10/SL4 / SL4SU/SL4U / XL4/XL4U / XL8U

Съвместима лампа на проектора за MITSUBISHI VLT-XL4LP/499B037-10/SL4 / SL4SU/SL4U / XL4/XL4U / XL8U

104.00
BGN 99.00 -5 %

Сума
Налично за поръчка


Замена светилка модул за следниве проектор/TV :
BOXLIGHT Светилник, КП-720e, КП-745e
МИЦУБИШИ HC3, LVP-HC3, LVP-SL4 SU, LVP-SL4 U, LVP-XL4 S, LVP-XL4 U, LVP-XL5 U, LVP-XL8 U, LVP-XL9 U, SL4, SL4 SU, SL4 U, SL6 U, XL4, XL4 U, XL5 U, XL6 U, XL8 U, XL9 U
SAVILLE TMX-1700 XXL/2
DUKANE Image Pro 8077, Image Pro 8077 A
Дел Број : 499 B037-10, 499 B040-10, 915 D116 O04, CP720 E-930, VLT-SL6 LP, VLT-XL4 LP, VLT-XL5 LP, VLT-XL8 LP, 456-8077 Wattage : 180 / 200 W Светилка Живот : 2000 (нормално) / 5000 (економија) часа
Оваа светилка е продаден со Модул и домување ВКЛУЧЕНИ

Всичко за продукта

търговска марка:
Чиста
Номер На Модела:
VLT-XL4LP/499B037